РФ "ламає зуби" на Донбасі: У Генштабі відзвітували про відбиті атаки та удари по ворогу

Українські військові відбили чергові атаки окупантів на Донбасі. РФ "ламає зуби" та зазнає чергових поразок, передають Патріоти України.

"Наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Площанка і Червонопопівка Луганської області та Спірне, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Андріївка, Кліщіївка, Авдіївка, Водяне, Мар’їнка, Побєда і Золота Нива на Донеччині", - йдеться у новому зведенні від Генерального штабу Збройних Сил України.

Окрім цього, за добу українські ракетники і артилеристи уразили пункт управління, 7 районів зосередження живої сили та військової техніки рашистів. Також наші захисники "мінуснули" 2 склади боєприпасів і важливий військовий об’єкт окупантів.

Також з'явилося підтвердження ураження позицій рашистів в районі Чаплинки у Херсонській області. 26 грудня українські військові в результаті вогневого ураження ліквідували близько 50 росіян.

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...