РФ може готувати нову "перемогу" до Нового року: Експерт розповів про підступний план ворога

Росіяни намагатимуться захопити Авдіївку до кінця року, щоб подарувати Путіну на Новий рік якусь "епічну перемогу". Таку думку в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

"На жаль, в окупантів ще є резерв, вони можуть його використовувати і вони будуть його використовувати. Тому ці наступальні дії продовжаться. І складається таке враження, що Авдіївку росіяни намагаються захопити до Нового року, щоб подарувати її, як якусь "епічну перемогу" безпосередньо Путіну", – каже Коваленко.

Експерт уточнив, що найближчими днями можна буде вже точніше сказати, наскільки ця теза правильна. За його словами, якщо РФ перекидатиме сили до Авдіївки з інших напрямків, це свідчитие про те, що вона для них – у пріоритеті.

"Перша хвиля – вона вже втратила свою боєздатність, їм потрібні резерви. Після того, як буде знівельовано ресурс другої хвилі, ми побачимо, як їх реальна мета. Тому що якщо нівелюється ресурс, то буде взято паузу.

Якщо паузу не буде взято, а буде продовжуватись тиск за рахунок ресурсу з інших плацдармів – будуть перетягати підрозділи з інших якихось напрямків – отже це говорить про те, що у них найголовніша задача – захопити Авдіївку до Нового року. І вони будуть використовувати весь ресурс, який тільки в них є. Покладуть там усю свою "біомасу", аби тільки досягти цієї мети. Тобто щось дуже схоже за тим, що відбувалося з Бахмутом", – підсумував Олександр Коваленко.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...