РФ може розвалитися з двох причин, першим відвалиться Краснодарський край, - опозиціонер Риклін

Існує дві найімовірніші причини розвалу Російської Федерації. Першим вийти зі складу РФ може Краснодарський край. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик та журналіст Олександр Риклін, передають Патріоти України.

"Я виключаю спробу введення військ НАТО на територію Росії, доки тут є ядерна зброя", – зауважив він. Як переконаний опозиціонер, тригери розвалу Росії перебувають усередині країни.

Перша можлива причина – змова силовиків із метою зміни путінського режиму. Наприклад, коли "знайдуться п'ять відповідальних армійських генералів, які в коаліції з генералами спецслужб вирішать, що вистачить, треба вже щось із цим робити та повертати країну в якесь людське русло", – припустив Риклін.

Друга можлива причина – несподіваний спалах народного гніву, адресований владі. "Такі речі дуже складно передбачати. Але якщо в Москві на вулиці вийде мільйон людей, тоді це теж може стати тим тригером, який призведе до якихось серйозних наслідків", – переконаний опозиціонер.

За його оцінками, не Кавказький регіон стане першим, який заявить про вихід із РФ. "Тут я бачу великі перспективи, наприклад, у Краснодарського краю. Вони скажуть: у нас все добре, клімат хороший, пшениця росте, вихід до моря – ось він. Ми ні на яку Україну не нападали, це було рішенням центральної влади".

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...