"РФ може скласти зброю і капітулювати": Данілов розповів про два варіанти закінчення війни

За словами секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова, є два варіанти закінчення війни в Україні - воєнний і політичний. З військового погляду те, як і коли завершиться війна, залежатиме від української армії. Про це Данілов розповів в інтерв’ю виданню Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Водночас він наголосив, що не варто розраховувати, що війна завершиться уже завтра. "Я не прихильник того, щоб називати якусь дату закінчення війни. Щобільше, я кажу, що це буде складний бій, це складна війна, і розраховувати, що все закінчиться завтра-післязавтра, ми не можемо", – наголосив секретар РНБО.

Щодо політичного завершення війни, то цей сценарій залежить від російського диктатора Володимира Путіна. "Він може війну закінчити в будь-який момент, підписавши капітуляцію, склавши зброю, забравши своїх військових, щоб наше військо не відправляло їх у поліетиленових чорних пакетах їхнім рідним та близьким", – зазначив Данілов.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....