РФ може влаштувати провокації у школах: Які міста під серйозною загрозою

Російські окупанти можуть влаштувати провокації на території навчальних закладів. Під загрозою можуть опинитись школярі на окупованих територіях. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

Він порадив не вести дітей до школи 1 вересня. "Після повідомлення про вказівку Путіна взяти всі школи зокрема Донецької області під озброєну охорону 1 вересня, я б на місці батьків щонайменше проігнорував перший дзвоник з окупантами", - зазначив радник мера.

За його даними, під серйозною загрозою можуть опинитись Донецьк, Горлівка, Маріуполь, Волноваха та інші окуповані міста.

"Просто зазвичай після таких анонсів у росіян перший дзвоник для цивільних українців перетворюється на сумний набат. Це ж не попередження, а прямий анонс чергової провокації, яку окупанти точно влаштують в одній зі шкіл Донецька, Горлівки, Маріуполя, Волновахи і далі по списку окупованих міст", - заявив Андрющенко.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...