РФ намагається прорвати оборону на Луганщині - на Сватівському та Кремінському напрямках йдуть тяжкі бої

Російські окупанти не полишають спроб прорвати оборону в Луганській області. Як розповів 4 листопада в ефірі телемарафону голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, на Сватівському та Кремінському напрямках наразі тривають тяжкі бої, передають Патріоти України.

"Після обстрілів стандартна тактика: відправляють підрозділ, до взводу, щоб вони йшли у наступ. Вони гинуть і відправляють одразу наступний, чи знову обстріл, і знову наступний. Там у нас така ситуація, що вони навіть загиблих не забирають. Другий чи третій підрозділ, який іде в наступ, вони йдуть по трупах своїх", - розповів очільник ОВА.

Він додав, що на Луганський напрямок Росія перекинула велику кількість мобілізованих. Варто зазначити, що 5 жовтня голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив про початок деокупації Луганщини. Він наголосив, що ЗСУ попри атаки росіян тримають оборону та продовжують контрнаступ. Він хоч і не такий швидкий, як на Харківщині, але просування на декілька кілометрів відбувається щодня.

"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

неділя, 28 квітень 2024, 13:52

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. "Вік ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...