"РФ не відмовляється": Лавров взявся знову випрошувати переговори щодо України

Очільник МЗС країни-окупантки Росії Сергій Лавров заявив, що, мовляв, Москва не відмовляється від "серйозних переговорів" щодо України. Про це повідомляють пропагандистські росЗМІ, передають Патріоти України.

Лавров, традиційно за кремлівською методичкою, сказав, що "Росія не відмовляється від серйозних пропозицій переговорів". Хоча, варто зауважити, що саме у РФ до 24 лютого 2022 року постійно вигадували різні "причини", щоб не сідати з стіл переговорів, а після повномасштабного нападу - почали висувати свої вимоги і зривати діалог.

Крім того, у новій заяві Лавров, в уже звичній пропагандистській манері, почав розкидатися своїми звинуваченнями, що мовляв "Україну налаштовують на продовження війни", натякнувши на постачання зброї й техніки Києву, які необхідні для деокупації земель.

"Росія не відмовляється від серйозних пропозицій переговорів щодо України, але не пригадаю, щоб хтось закликав до діалогу Київ", - сказав міністр країни-окупантки. Водночас він допустив участь Індії як посередника на переговорах.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...