РФ опинилася у "великій д*пі": Генерал подякував "агентурі" України у російському уряді

Завдяки деяким членам уряду Російської Федерації країна виявилася не готовою до розв'язаної нею ж війни проти України й опинилася у "великій дупі", передають Патріоти України.

Треба подякувати російською міністру економіки та міністру фінансів, враження таке, що це "агентура України", розповів екс-начальник управлінь Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях, генерал-майор запасу Олександр Петрулевич в інтерв'ю журналісті та засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

"Треба віддати належне - міністру фінансів Росії подяка, міністру економіки. Дай Боже їм здоров'я! Таке враження, що це все агентура України", - заявив співбесідник. Генерал додав, що завдяки російським чиновникам РФ у "великій дупі".

Колишній керівник управлінь СБУ на Донбасі зазначив, що урядовці знизили курс долара до 70 рублів, а на чорному ринку вартість американської валюти сягає близько 300 рублів, і поліцейські бігають та ловлять мінял.

"…Знаєте, який анекдот зараз ходить у Росії? Росіянин приходить в обмінний пункт, каже: "Долари є?". Кажуть: "Доларів немає". - "П*зда США, розвалюються вони!" - поділився Петрулевич.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...