РФ підставила: Нардеп Береза навів показову розмову з представниками ПАРЄ

Делегати ПАРЄ були стривожені тим, що можливе призначення Леоніда Слуцького може не сподобатися жінкам-виборцям в період виборчої кампанії.

Леонід Слуцький. Фото: ТАСС.

Скандальний депутат Держдуми РФ Леонід Слуцький, який звинувачувався в сексуальних домаганнях, може стати віце-президентом Парламентської асамблеї Ради Європи. Про це на своїй сторінці в Facebook пише нардеп Борислав Береза, передають Патріоти України.

"Спілкувався тільки що з двома делегатами ПАРЄ. Обурюються. Кажуть, що Росія їх підставила, коли висунула від своєї делегації Леоніда Слуцького на посаду віце-президента ПАРЄ. Скаржаться на те, що вони ж не стежать за новинами в Росії і не знали, що Слуцький був звинувачений в сексуальних домаганнях до журналісток і були докази цього. А вчора їм прислали посилання на статті в європейських ЗМІ", - пише Береза.

За його словами, делегати ПАРЄ були стривожені тим, що можливе призначення Слуцького може не сподобатися жінкам-виборцям в період виборчої кампанії. "Весь наш діалог чув ще один наш колега і запитав у одного з моїх співрозмовників чи є у нього діти. Той засміявся і відповів: "Навіщо ти питаєш? Ти ж знаєш, що в мене дві дочки". І тоді прозвучала фраза: "Тобі не варто запрошувати в перспективі Слуцького додому. Щоб крім виборців не засмутилися ще й дочки, якщо Слуцький трохи дасть волю рукам". Бачили б ви очі наших співрозмовників. Звичайно, мало хто любить проектувати на себе чужі проблеми. Але ніхто не застрахований від того, щоб зіткнутися з ними. Просто багато хто намагається про це не думати. Так само, як і з російської анексією Криму або окупацією Донбасу. А даремно...", - резюмував Береза.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...