РФ погодиться на добровільне виведення військ з України тільки в одному випадку, - Жданов

РФ погодиться на добровільне виведення військ з України тільки в одному випадку – Жданов

Добровільне виведення усіх російських військ з території України, в тому числі з Криму, можливе тільки в одному випадку, підкреслив політичний експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

На його думку, в РФ погодяться на той сценарій тільки тоді, коли Путіна змінить демократичніше керівництво і тільки з двох причин.

"Ось якщо Путін і його оточення усунуть від влади будь-яким способом, то тоді так - нове керівництво Росії може піти на такий крок і швидше за все піде на такий крок для того, щоб перед внутрішньою аудиторією зберегти життя військовослужбовців і сказати, що ми повернули вам їх живими і здоровими, а з іншого - в обмін на повне виведення всіх російських військ з України отримати скасування санкцій з боку Заходу", - висловився Жданов.

Далі все це буде підкріплено договірними зобов'язаннями, додав він. Експерт додав, що мало вірить у такий варіант, але "повністю його виключати не варто". "Ймовірність досить низька. Так, там бродіння йде, процес запущений, невдоволення зростає серед еліт, навіть серед оточення Путіна. Проблема навіть не в тому, щоб усунути Путіна від влади, проблема в тому, що ніхто не хоче брати на себе відповідальність", - пояснив Жданов.

Вже найближчими днями: У Байдена анонсували новий пакет військової допомоги Україні

понеділок, 13 травень 2024, 22:55

Сполучені Штати Америки найближчими днями оголосять про передачу Україні нового пакета військової допомоги. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційну заяву радника президента США з національної безпеки Джейка Саллівана. За словами ч...

ЗСУ збили російський Су-25 - Генштаб

понеділок, 13 травень 2024, 21:55

На фронті протягом останньої доби зафіксували близько 140 бойових зіткнень. Збройні сили України збили російський літак Су-25, передають Патріоти України. Як зазначається у повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook, окупанти завдали ші...