РФ продовжує накопичувати техніку вздовж білоруського кордону, але партизани не дрімають, - Генштаб

На території РФ триває прихована мобілізація з метою поповнення втрат особового складу окупаційного угруповання військ, що діє у війні з Україною, передають Патріоти України.

Військові комісаріати намагаються залучити до проходження служби та підписання відповідних контрактів колишніх військовослужбовців з бойовим досвідом, повідомили у Генштабі ЗСУ.

За наявною інформацією, територією Білорусі триває активне переміщення російської та білоруської військової техніки та подальше її накопичення вздовж українського кордону.

"У Білорусі представники опозиційних сил і небайдужі громадяни, які засуджують сприяння чинній нелегітимній владі РФ у війні з Україною, частково вивели з ладу залізничне сполучення між Білоруссю і Україною. Інформація уточнюється", - повідомили в Генштабі.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...