РФ розгорнула "Іскандери" біля кордону з Україною і вивела в море дві третини підводних човнів

У Бєлгородській області російська армія розгорнула пускові установки оперативно-тактичного ракетного комплексу" Іскандер-М " і збільшує систему матеріально-технічного забезпечення і ремонтних баз, передають Патріоти України.

Окупанти не припиняють наступ у Східній операційній зоні, а також збільшили інтенсивність застосування авіації для знищення критичної інфраструктури населених пунктів у зоні ведення активних бойових дій, повідомили в Генштабі ЗСУ.

Обстановка на півдні

Тим часом у Південній бухті тимчасово окупованого Севастополя помітили два російські підводні човни проекту"Варшав'янка". Вони становлять третину від числа діючих підводних човнів Чорноморського флоту РФ. Всього у складі Чорноморського флоту Росії шість підводних човнів проекту "Варшав'янка", повідомляє "Крим.Реалії".

Видання повідомляє, що в морі зараз знаходяться чотири з шести підводних човнів країни-агресора, що становить дві третини.

Відзначається, що крім мінно-торпедного озброєння, підводні човни "Варшав'янка" несуть крилаті ракети типу "Калібр", що застосовуються, в різних модифікаціях, по морських і наземних цілях. Кожен підводний човен озброєний чотирма такими ракетами.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...