РФ стягує до Кремінної величезну кількість техніки: Гайдай розповів, що означатиме для окупантів втрата міста

Армія РФ стягує до району міста Кремінна Луганської області величезну кількість резервів і техніки. Водночас окупанти гинуть там сотнями під час важких боїв. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай під час телемарафону,передають Патріоти України.

"Дуже потужну оборону змогли побудувати за місяць, навіть трохи більше російські окупаційні війська. І вони стягують туди величезну кількість резервів та техніки. Тому постійно вони там відновлюють свої сили", — сказав голова ОВА.

Гайдай додав, що у районі Кремінної загинули сотні чи тисячі окупантів, проте він продовжують перекидати нові сили через страх втратити Кремінну. Гайдай зазначив, що втрата Кремінної призведе до краху всієї лінії оборони РФ у Луганській області.

"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...