РФ створює "елітну" авіагрупу для штурму позицій ЗСУ, але набирає на службу пенсіонерів, - розвідка Британії

"Відкрили набір для пенсіонерів": РФ створює "елітну" авіагрупу для штурму позицій ЗСУ – розвідка Британії

Росія, ймовірно, створює нову елітну ударну авіаційну групу під кодовою назвою "Шторм" для бойових дій над Україною. Про це інформує у своєму Twitter Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України.

Як зазначають у звіті, підрозділ складатиметься щонайменше з однієї ескадрильї винищувачів-бомбардувальників Су-24 FENCER і Су-34 FULLBACK, а також ескадрильї ударних вертольотів.

"Поєднання типів літаків свідчить про те, що група буде виконувати головну роль у місіях наземного нападу. Міноборони Росії прагне залучити висококваліфікованих і мотивованих пілотів, пропонуючи великі стимули до оплати праці та відкриваючи набір для пілотів, які вийшли на пенсію". - йдеться у повідомленні.

Створення групи підкреслює те, що ескадрильї своїх регулярних ВПС не виконали свою основну функцію – нанесення авіаударів по українських лініях.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...