"РФ у глухому куті": У Путіна лишилася надія тільки на цю зиму, - російський опозиціонер

Російський диктатор Володимир Путін розуміє, що уже програє війну проти України. До весни в РФ уже не залишиться ніяких ресурсів. Тому він хоче використати свій останній шанс і мобілізувати на війну проти України велику кількість людей. Путін сподівається лише на цю зиму. Про це розповів російський опозиційний політик Дмитро Гудков "24 каналу", передають Патріоти України.

"У Путіна залишилася надія на цю зиму. Він думав, що через газовий шантаж європейці будуть менше підтримувати України, але цього не відбувається", – зазначає експерт. Якщо план Путіна не спрацює і мобілізація окупантам не допоможе, то проблеми почнуться уже всередині країни-агресорки, каже Гудков.

Хто такий Дмитро Гудков

Дмитро Гудков – російський політик, громадський діяч, опозиціонер. У червні 2021 року покинув РФ через переслідування, переїхавши до України, пише Вікіпедія.

Також він зазначає, що навіть якщо окупантам вдасться набрати 500 тисяч мобілізованих, їх буде дуже складно організувати, адже першочергово усіх доведеться оснастити зброєю та одягом.

"Це буде чергове гарматне м'ясо, яке відправлять до України. Все це призведе до масових жертв, поганих звісток. Буде велика кількість вдів, які звертатимуться до президента, керівництва, депутатів, губернаторів", – зазначає російський опозиціонер. Проте Путін, ймовірно, піде на ці жертви, адже в нього залишилося не так багато часу, зазначає Гудков.

У Німеччині затримали двох рочґсійських агентів, які планували теракт, щоб зірвати військову допомогу Україні

четвер, 18 квітень 2024, 14:40

Видання Der Spiegel, посилаючись на свої джерела у генпрокуратурі ФРГ, повідомило, що у Баварії викрили двох російських агентів, які вели спостереження за американськими базами на території Німеччини та планували диверсії на військово-транспортних шлях...

ВАКС конфіскував багатомільйонні активи експрезидента Мотор Січі Богуслаєва, арештованого за держзраду

четвер, 18 квітень 2024, 14:30

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення активів колишнього президента заводу Мотор Січ В'ячеслава Богуслаєва та гендиректора російської компанії Борисфен Петра Кононенка. Про це пові...