РФ вдарила по шахті і лікарні в Селидовому - 6 поранених і жертва, під завалами можуть перебувати люди

Росіяни влаштували масований удар ракетами С-300 по Селидовому Донецької області - атаковані лікарня та шахта. Шістьох людей поранено, одна особа загинула, під завалами можуть перебувати люди. Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко, передають Патріоти України.

Так, за його словами, вночі російські військові завдали чотири ракетні удари по місту. Перші дві ракети, як розповів Клименко, близько 23:30 влучили по території лікарні. "Пошкоджено 2 будівлі медзакладу, 6 цивільних людей отримали поранення", - розповів голова МВС.

Він додав, що під завалами можуть бути потерпілі, тож пошукові роботи тривають. За кілька хвилин після удару по лікарні окупанти завдали ще два ракетні удари по шахті. "Один працівник підприємства загинув", - зазначив Клименко. Крім того, 39 гірників опинились заблокованими під землею. "Станом на зараз усіх шахтарів піднято на поверхню. Також пошкоджено 4 будівлі, 19 транспортних засобів, лінію електропередач", - додав голова МВС.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...