РФ відчуватиме весь біль, який пережила Україна: У Зеленського висловилися про завершення війни

Не можна точно сказати, коли закінчиться війна в Україні з Росією. Київ фіналізуватиме цю війну абсолютно справедливо, передають Патріоти України.

Росія буде відчувати весь той біль, який пережили українці, розповів радник голови Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк під час інтерв’ю Telegram-каналу "Труха".

"Щодо того, як це буде фаналізовано (війну - Ред.). По часу ми не можемо сказати точно, коли - це може бути дуже швидко, а може бути повільно. Але те, що ми будемо фіналізувати цю війну абсолютно справедливо і те, що Україна буде достатньо з великою цікавістю, це я так з іронією зараз кажу, спостерігати за масштабуванням війни на території Росії, - це вже є апріорі абсолютна істина", - сказав він.

Подоляк додав, що "Росія буде відчувати все те, весь той біль, який відчувала Україна, на великому обсязі своєї території". "І вони будуть сповна платити за цю війну. Не тільки репараціями, не тільки певними суттєвими втратами, але вони відчують все, що відчували наші діти, коли вони обстрілювали ракетами нашу територію", - підкреслив радник очільника ОП.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...