РФ використовує склади боєприпасів у Придністров'ї для контрабанди, - українська розвідка

РФ використовує частину боєприпасів на складах в окупованому Придністровському регіоні для контрабанди. Про це повідомив представник Головного управління розвідки МО України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України.

30 років тому РФ окупувала територію Придністров'я, і кожного року там проводять мобілізаційні навчання з розміщеною на цій території оперативною групою російських військ, зазначив він.

«Під час навчань відпрацьовуються оборонні та контрнаступальні дії із застосуванням боєприпасів зі складів в селі Ковбасній. Частина боєприпасів використовується для бойової підготовки, частина, за інформацією воєнної розвідки, для контрабанди», — заявив в ефірі телеканалу Настоящее время представник ГУР МО України Вадим Скібіцький.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...