РФ випустила 9 ракет по Запоріжжю, одна влучила в готель - є загиблий, людей рятують з-під завалів (фото)

Вранці 22 вересня російська окупаційна армія завдала чергового ракетного удару по Запоріжжю. Загарбники атакували цивільну інфраструктуру, одна з ракет влучила в готель, передають Патріоти України.

Внаслідок обстрілу є загиблий, люди залишаються під завалами. Про це в Telegram повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух та заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Дев'ять ракет накрили Запоріжжя і передмістя. Російські нелюди випустили ракету в готель у центральному парку. Там суттєві руйнування, люди залишаються під завалами. Рятувальники працюють над розбором завалів та звільненням людей", – повідомив Тимошенко.

Також він зазначив, що путінські війська влучили в електричну підстанцію. Внаслідок удару південні громади Запорізького району залишилися без світла. Крім того, одна з ворожих ракет влучила в телевежу.

"Екстренні служби працюють над тим, щоб якнайшвидше усунути наслідки", – зазначив він.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...