РФ вирішила перетворити війну в Україні на дуже довгу: У МВС розповіли про третю фазу вторгнення

Радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів заявив, що Росія вступила в третю фазу повномасштабної війни в Україні й готується до довгострокового бою. Про це він сказав у ефірі Всеукраїнського телемарафону, передають Патріоти України.

За словами Андрусіва, першою фазою була спроба захопити Україну "за кілька днів", другою — провести велике оточення Сил оборони України на Сході.

"Одне оточення планували дуже велике, хотіли відрізати аж від Павлограда, друге оточення планували так, щоби разом з Краматорськом і Слов'янськом, а тепер їм залишилося вкрай маленьке оточення — фактично Сєвєродонецька і Лисичанська, але і цього вони зробити не можуть", - зазначив радник глави МВС.

Він також зазначив, що окупанти починають готуватися до оборони рубежів. "Зараз настала третя фаза - коли вони починають готуватися до оборони рубежів, на яких зупинилися. Це вказує на те, що вони вирішили перетворити війну на дуже довгу... Вони розраховують, що кризи, які викликає війна, посадять Захід за стіл переговорів з ними, і Захід спробує нас на щось обміняти", - сказав він.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...