РФ зібралася атакувати Одесу з Придністров'я, на аеродром під Тирасполь кинуть десант з Криму, - ЗМІ

На території так званої "Придністровської Молдавської Республіки" почалася підготовка до концентрації військових сил для подальшої атаки в бік Одеси, передають Патріоти України.

У окупованому Криму готують літаки і вертольоти для перекидання військових підрозділів до Придністров'я. Там, на аеродромі в Тирасполі, вже готують злітно-посадкову смугу для прийому повітряних суден.

Про це повідомляє видання Defense Express з посиланням відразу на декілька власних джерел, які стверджують, що підготовка до дій, пов'язаних з перекиданням військ, вже проводиться в окупованих Криму та Тирасполі.

Вказується, що на захопленому Кримському півострові йде підготовка військово-транспортних літаків і вертольотів для повітряного перекидання особового складу підрозділів 126-ї окремої бригади берегової оборони і 810-ї окремої бригади морської піхоти Росії.

При цьому в самій так званій "ПМР" активно йдуть заходи, пов'язані з підготовкою злітно-посадкової смуги під Тирасполем, яка здатна приймати всі види військово-транспортних літаків. Такі маневри вказують на підготовку "повітряного моста" – організації перекидання військового контингенту і вантажів посадковим способом.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...