"РФ знищено як державу, але це не кінець": Російський опозиціонер розповів, що буде далі з його країною

Володимир Путін планував здобути легку перемогу над України, що допомогло б йому ще більше зміцнити свій диктаторський режим. Натомість він отримав затяжну війну, яка загрожує Росії поразкою і подальшою катастрофою. Про це заявив російський опозиційний політик Геннадій Гудков, передають Патріоти України.

“Планували зміцнити владу шляхом легкої перемоги. Планували помститися українській еліті за, як каже Путін, кидок 2014 року, привести Україну в нову Російську імперію, підняти рейтинг до небес, і на цьому рейтингу провести решту життя… Вони отримали затяжну війну, яка загрожує поразкою, у якій поки що не видно жодного гарного виходу для Путіна та для його оточення", — сказав він.

На думку Гудкова, Росію знищено, як нормальну державу. Росіяни отримали міжнародну ізоляцію, стали ізгоями у світі. Але це ще не кінець.

Опозиціонер не береться прогнозувати, якими будуть для РФ наслідки поразки у війні проти України та міжнародної ізоляції. Проте не виключає, що в Росії спалахне масштабна громадянська війна.

“Я не виключаю найгіршого (для росіян. – Ред.) варіанту… Найгірший варіант, коли Росію охопить все полум’я масштабної громадянської війни з десятками мільйонів біженців, із розподілом ядерної зброї та все інше, супутнє цьому процесу. Сподіваюся, що нам все-таки спільними зусиллями вдасться цього уникнути”, — сказав російський опозиціонер.

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...

"Жоден не покараний ні при Залужному, ні при Сирському": Нардепка Безугла назвала деяких генералів "злочинцями"

неділя, 19 травень 2024, 20:40

Народна депутатка Мар'яна Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями" та звинуватила їх у наступі РФ на Харківщині та провалі оборони на Покровському напрямку. Про це нардепка написала у Facebook, передають Патріоти України....