Рятується втечею? Дружина Навального терміново покинула Росію

У середу, 10 лютого, дружина російського опозиціонера Олексія Навального, якого засудили до 3,5 років колонії, Юлія покинула Росію. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на інформоване джерело, передають Патріоти України.

За його даними, Юлія Навальна вилетіла з московського аеропорту "Домодєдово" у Франкфурт-на-Майні (Німеччина).

Нагадаємо, 20 серпня літак, на якому Навальний летів з Томська в Москву, екстрено сів в Омську через погіршення стану політика. Вранці 22 серпня його доставили до берлінської клініки "Шаріте".

Незабаром стало відомо, що в організмі Навального знайшли сліди речовини, схожої за складом на "Новачок". Соратники російського опозиціонера заявляли, що знайшли пляшку зі слідами "Новачка" в готельному номері Навального в Томську.

Політик був у комі 18 днів, 22 вересня його виписали з клініки "Шаріте". Прес-секретар опозиціонера Кіра Ярмиш заявила, що процес реабілітації Навального в Німеччині займе "багато часу", але 17 січня він повернувся в Росію.

2 лютого Симоновський суд Москви на виїзному засіданні в Мосміськсуді замінив Навальному умовний термін на реальний по справі "Ів Роше". З урахуванням часу, проведеного під домашнім арештом, політик пробуде в колонії загального режиму два роки і вісім місяців.

"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

неділя, 28 квітень 2024, 13:52

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. "Вік ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...