Рятуйте Толю, він і так сц*кло: Шарій заявив, що у Зеленського "замовили його вбивство"

Одіозний блогер використав нібито зізнання українця, який переховується від українського правосуддя в Іспанії.
Шарій вирішив підняти собі рейтинг? Фото: скріншот з відео.

Скандальний блогер Анатолій Шарій, який очолює свою однойменну партію, звинуватив Офіс президента нібито у замовленні свого «політичного вбивства». Про це він сказав у своєму відео, оприлюдненому в YouTube, повідомляють Патріоти України.

У своєму новому ролику Шарій прокоментував інформацію «Слідство.Info» про те, що володіє віллою на іспанській Коста Дорадо. А також заявив, що Офіс президента Володимира Зеленського нібито замовив дискредитаційну інформкампанію проти нього і навіть доручив СБУ організувати його вбивство.

При цьому блогер використав нібито зізнання українця, який переховується від українського правосуддя в Іспанії.

«Ось цю заяву було написано кілька годин тому в іспанську поліцію. Такий собі Олександр Золотухін вказує на те, що він отримав замовлення на політичне вбивство політика і блогера Анатолія Шарія. Замовлення отримано, як він вказує, від людей, які мають відношення до Офісу президента України Зеленського», – стверджує Шарій.

В Офісі президента відреагували на заяву Шарія, звинувативши його в штучному нагнітанні свого рейтингу, шляхом використання імені президента. На Банковій вважають, що блогер знаходить людей, які співпрацювали або зараз працюють на команду «Слуги народу» і намагається «ліпити якісь історії, які йому вигідні».

«Вся кампанія Шарія, яка почалася кілька місяців тому, на мою думку, це виключно для того, щоб підняти рейтинг і прикувати увагу до його недопартії», – вважає заступник голови ОП Кирило Тимошенко.

Він зазначив, що блогер намагається «приліпитися» до Зеленського через його високий рейтинг і створити штучний конфлікт, хоча ні главі держави, ні ОП нецікавий Шарій.

«Звинувачувати в чомусь Офіс президента або інші структури – це просто смішно. Що стосується СБУ, то це історія з розряду “запишімо якогось товариша, який скаже, що його замовило СБУ”. Я думаю, що завтра Шарій може таких людей 50 назнімати», – резюмував Тимошенко.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...