Рятують "найвеличнішого лідера сучасності: "На Банковой уже полно космонавтов. Хотят всех обыскивать. Народ скандирует: "Коридор!" - політолог

Силовики за деякий час погодились запускати мітингарів до ОПУ. Треба думати Володимир Олександрович з Єрмаком встигли вже залишити місце потенційної небезпеки

Схоже Зеленський та його слуги не на жарт перелякани мітингом у День Гідності на Майдані Незалежності та вимогами людей дати звіт щодо звинувачень президента та його Єрмака у державній зраді авіація, зазначають Патріоти України.

Напругу на Банковій показала і стисло прокоментувала політолог Альона Яхно, котра перебуває у епіцентрі подій: "На Банковой уже полно космонавтов. Хотят всех обыскивать

Народ скандирует: Коридор!"
Тим часом ситуація біля офісу Зеленського продовжує загострюватися:

Мітингарі почали штурмувати кордон поліц…

Мітингарі з криками "Пропускай!" та "Ганьба!" намагаються штурмом взяти кордон правоохоронців, які не пускають людей через ворота біля ОП.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал "PavlovskyNews".

Водночас повідомляється, що поліція почала потрохи пропускати мітингарів за умови поверхневого огляду. Станом на 19:28 сутичок не відбувається, організатори акції звернулися до активістів з проханням зробити крок назад, оскільки "це – цирк".

Дещо згодом Юрій Гудименко, один зі співзасновників "Демократичної сокири" заявив, що у президента Володимира Зеленського є десять днів, до 1 грудня, для звільнення з посади Єрмака. Люди почали скандувати "Відставка!".

"Володя, якщо за десять днів Єрмак не покине посаду, ми влаштуємо безстрокову акцію за відставку президента", – сказав він.

Після цього люди почали скандувати "Зелю геть!". Гудименко після цього запросив людей з усієї України з'їжджатися на дострокову акцію 1 грудня.

Зауважимо, мітингарі почали збиратися на Майдані о 17:00 у межах пам'ятної ходи та панахиди за загиблими героями Небесної сотні та воїнами-захисниками України.

Згодом вони вирушили до будівлі Офісу президента на Банкову. Як повідомила наша кореспондентка з місця події, правоохоронці не пропускають людей без поверхневого огляду. Активісти просили, аби їх просто пропустили, через що почалася велика тиснява.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...