Рятувальники ледь встигають гасити полум'я: Росія вдарила по Лисичанську ракетою "Точка-У" (фото)

26 березня Росія вдарила по Лисичанську Луганської області ракетою "Точка-У", у Сєвєродонецьку палають декілька будинків. Про це повідомив очільник Луганської ОДА (ОВА) Сергій Гайдай у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Рятувальники ледве встигають гасити полум’я. Через обстріли сталося загоряння будинку в Лисичанську, знеструмлено шахту, де під землею перебувають працівники", - йдеться у його повідомленні.

РФ вдарила по місту ракетою "Точка-У" та "Градами". Складна ситуація і в Сєвєродонецьку. Тут горить ще один продуктовий склад, два житлових та декілька дачних будинків, пошкоджено гаражі станції швидкої допомоги, в цьому ж районі травмовано жінку.

Чекає лише смерть: Нацгвардія показала, як вибиває росіян з лісосмуг у Харківській області (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:38

Росіяни, наступаючи у Харківській області, намагаються ховатись від українських дронів у лісосмугах. Але бійці Нацгвардії вибивають ворога і з них. Так, у Харківській області ворог намагається переховуватись від розвідувальних та ударних БПЛА використо...

Дрони Малюка відпрацювали результативно: НПЗ на Кубані призупинив роботу після нічного удару

неділя, 19 травень 2024, 17:20

Слов'янський нафтопереробний завод на Кубані призупинив роботу після атаки дронів. Про це 19 травня повідомило агентство Інтерфакс з посиланням на представника компанії. . "Прильоти були. Завод зараз зупинено. Збитки рахуємо, працюють силові відомства...