Рятування "шкури" ціною репутації волонтерів та добровольців: "Докази" Авакова сипляться як замок з піску. - Юрист показав геолокації Антоненка в момент вбивства Шеремета

Інформація про “нетипове мовчання” телефону підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка не відповідає дійсності. Про це у себе в Facebook написав екс-член Громадської ради доброчесності, юрист Леонід Масловзазначають Патріоти України.

“Телефон Антоненка в момент скоєння злочину перебував на одному місці і не працював… ну тобто не відповідав… не телефонував, нічого не відбувалося… що є нетиповою поведінкою для телефону цієї людини. В інші дні і в інший довгий час він розмовляв або виходив в інтернет… так телефон лежав в одному місці в його квартирі і не відповідав”, – заявив міністр МВС Арсен Аваков в ефірі програми Свобода слова.

Маслов звернув увагу на те, що на момент вбивства Шеремета телефон Антоненка активно використовувався – музикант листувався у Facebook до 0:55. Юрист також зазначив, що на момент користування в Facebook була включена геолокація, яка дозволяє визначити місцезнаходження телефону.

“Нічого підозрілого немає. Ознак того, що щось було видалено – теж немає. Судячи по текстах повідомлень, варіант, що листувалася інша особа, теж виключається. Особи, які переписувалися, підтверджують зустрічі ввечері і вранці”, – написав Маслов.

Як повідомлялося раніше, 23 грудня Апеляційний суд залишив у силі запобіжний захід у вигляді арешту для Андрія Антоненка.

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...