"Рязанський цукор": Жданов назвав ймовірного причетного до атаки дронів на Москву

До атаки безпілотників на Москву 30 травня може бути причетна ФСБ. Про це сказав військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Експерт нагадав про дрони, які вибухнули над куполом Сенатської палати – колишньої будівлі Верховної ради СРСР. Тоді там чергувало дві людини, які або корегували дрони, або здійснювали їхній підрив, щоб не завдати серйозних пошкоджень.

Нагадаємо, що на початку травня безпілотники вночі атакували не лише Кремль, але й одну важливу для російського флоту нафтобазу в Краснодарському краї.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...