​Ріббентроп Четвертого рейху нахамив журналістам, коментуючи інформацію про можливий напад Росії на Україну 20 лютого

Голова МЗС РФ Сергій Лавров вкотре ухилився від прямої відповіді, чи продовжить Росія ескалувати ситуацію навколо України. Заяву щодо можливого нападу він зробив під час відкриття переговорів з головою МЗС Італії Луїджі ді Майо, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Ехо Москви».

Зокрема, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що росіяни «самі вирішать, як РФ забезпечувати свою безпеку».

Щодо того, чи закінчиться ескалація навколо України 20 лютого (нова дата можливого вторгнення, озвучена західними ЗМІ), голова російського МЗС заявив, що це, нібито, залежить не від Росії.

Також Лавров у звичній для себе манері зазначив, що «ескалація навколо України розвивається лише у мізках Заходу».

Нагадаємо, Раніше голова МЗС Росії Сергій Лавров, коментуючи відмову Києва від переговорів із ватажками бойовиків «Л/ДНР», заявив, що глава МЗС України Дмитро Кулеба «перевершив мистецтво Йозефа Геббельса».

Також нещодавно Лавров повідомив, коли РФ передасть США відповідь на «гарантії безпеки».

Зазначимо, у Білому домі не бачать ознаки того, що росіяни готові відвести свої війська від кордонів України, навпаки РФ мобілізує свою країну на війну.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....