"Рідна г...вень": Окупанти заявили про катастрофічну ситуацію зі сміттям у Криму

Підконтрольний Росії "глава" Криму Сергій Аксьонов заявив, що на окупованому півострові склалася катастрофічна ситуація з прибиранням вулиць і вивезенням сміття. У багатьох містах і селищах Криму контейнерні майданчики переповнені. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "адміністрацію" окупантів.

"На жаль, на даний момент ситуація з прибиранням - катастрофічна для більшості міст. Це стосується і своєчасного звільнення від сміття контейнерних майданчиків, їх раціонального розташування і багатьох інших важливих питань", - сказав Аксьонов.

Він повідомив, що вулиці завалені сухими гілками і будівельним сміттям. "Місцева влада" не вживає заходів для прибирання та своєчасного вивезення сміття. Крім того, був звільнений керівник підприємства "Кримекоресурси", яке займається прибиранням комунальних відходів.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...