"Рідна мати моя…": Кіркоров прокоментував внесення до "чорного списку" СБУ і заспівав українською (відео)

Російський співак Філіп Кіркоров відреагував на заборону йому в'їжджати в Україну і внесення до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці. За його словами, тим, що відбувається, "треба пишатися". Відповідне відеозвернення Кіркоров опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Новина дня! Я визнаний загрозою для нацбезпеки України. Внесення до чорного списку народного артиста України - це вже звучить як абсурд. Але у світі зараз такого багато. Деякі недалекі чиновники таким чином намагаються набрати собі бонусів, паразитуючи на гаслах і націоналістичній пропаганді. ...Я навіть повинен сказати таким чиновникам "дякую", адже вони своєю дурістю допомагають мені ставати ще популярнішим", - заявив артист.

"Тим, що сталося, треба пишатися, пишатися потрапити в цей список. Насправді це не Кіркоров, це Росія. Ненависть до Росії захльостує. Якщо Кіркоров стає загрозою державі, то державу можна лише пожаліти", - додав співак.

Він також сказав, що йому шкода "мільйони шанувальників" і що він продовжуватиме любити Україну, "але не як державу, а як країну". "Адже ми всі вийшли з однієї країни. У нас спільна історія і, я сподіваюся, спільне майбутнє, але без таких людей, які ухвалюють такі рішення. А в моєму домі завжди звучали та звучатимуть українські пісні, гостювати українські гості, тому що наша любов з народом і творчістю взаємна", - заявив артист і заспівав рядки українською мовою з "Пісні про рушник".

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...