Рішення прийнято: Арахамія оголосив, коли почнеться зачистка Кабміну Гончарука

Глава фракції дав прогноз, що ці кадрові питання Рада зможе розглянути в кращому випадку наприкінці березня.

Давид Арахамія. Фото: Акценти.

Подання, що стосуються можливих кадрових ротацій у Кабінеті міністрів, у Верховній Раді очікують наступного тижня, але парламентарії розглянуть їх тільки по завершенні обговорення в другому читанні законопроєкту про ринок землі. Про це заявив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передають Патріоти України.

"Ніяких подань не було. Вони будуть наступного тижня", - сказав Арахамія. Відповідаючи на запитання, чи можливий варіант, що парламент прийматиме кадрові рішення, перервавши розгляд законопроєкту про ринок землі, Арахамія сказав: "Ні, це неможливо зробити. Це не дозволяє регламент... Якщо ми увійшли в розгляд питання, то вже ніяк не можна ні за що голосувати".

Глава фракції дав прогноз, що ці кадрові питання Рада зможе розглянути в кращому випадку наприкінці березня. "Оптимістичний прогноз: це може бути десь наприкінці березня, після закінчення розгляду законопроєкту про землю", - зазначив Арахамія.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...