"Рюкзаки мають бути перебрані, зброя готова. Маємо бути готові до будь-яких дій з боку агресора", - полковник Кривонос

Кремль намагається створити правові умови для прямого та офіційного застосування збройних сил РФ проти України для "захисту громадян РФ поза межами російської території".

Сергій Кривонос. Фото: Фейсбук.

Полковник ЗСУ, перший заступник Командувача Сил спеціальних операцій ЗС України, заступник Секретаря РНБО Сергій Кривонос зробив заяву щодо “паспортного указу” РФ, передають Патріоти України.

Ось якими міркуваннями полковник Кривонос поділився на своїй офіційній сторінці у соцмережі "Фейсбук":

"Росія, Путін свідомо посилює ескалацію агресії проти нашої держави, посилює тиск на керівництво України своїм «паспортним указом» про спрощений порядок отримання російського громадянства для жителів окупованих районів Донецької та Луганської областей та бажає дестабілізувати ситуацію в Україні після виборів.

Цими діями, намагається створити правові умови прямого та офіційного застосування збройних сил РФ проти України для «захисту громадян РФ поза межами російської території».

Це в черговий раз розвінчує тези російської пропаганди про «внутрішньоукраїнських конфлікт». Ну що ж, ми маємо бути готові до будь яких дій з боку агресора. Збройні сили України, наші хлопці військові на сході – готові!

Чекаємо від наших стратегічних партнерів та міжнародного співтовариства політико-дипломатичного та санкційного тиску на державу агресора. Щосили маємо підвищувати наш оборонний потенціал.

Рюкзаки мають бути перебрані, зброя готова .

Разом до Перемоги!

Слава Україні!"

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...