Рівень життя залежить від... "кількості мін**ів на тиждень": У Держдуму на засідання комітету запросили блогерів, але щось пішло не так

У російській Держдумі відбулося засідання комітету з питань сім'ї та дітей, на яке запросили блогерів. "Автори контенту" у такому незвичному для себе місці влаштували фотосесію та обговорення теми орального сексу, повідомляють Патріоти України.

Подію в ефірі росТВ розкритикували пропагандисти, а в мережі захід назвали "парадом б'юті блогерок". Користувачі мережі зауважили, що заради такого заходу вони змушені були відволіктися від відвертих зйомок, розбивання сімей та "пікаперства" (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

У сюжеті росТБ зазначається, що у Думі дівчата поводилися так, нібито прийшли туди пофотографуватися та покрасуватися, однак тон заходу було задано ще до його початку.

Зокрема, одна із запрошених блогерок Катерина Діденко, чоловік якої минулого року помер на вечірці від отруєння сухим льодом, за іронією мала виступити з промовою про надання першої допомоги, однак його скасували. Як вирішила сама дівчина – через хейтерів.

А Анастасія Костенко, яка, як повідомляють ЗМІ, відбила хлопця у російської співачки Ольги Бузової, виступила з доповіддю про сімейні цінності. Але "родзинкою" заходу стала блогерка Анастасія Івановська, яка регулярно публікує у мережі свої відверті знімки. У соцмережах дівчина розмірковує на тему залежності рівня життя від "кількості мін**ів на тиждень". На запитання, як її діяльність дотична до теми засідання пропагандисти відповіді не знайшли.

"Что там услышали? Сколько „мин**тов" надо сделать? Это необходимая информация для Государственной Думы?" – розмірковували в студії росТБ.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...