Рівніші за рівних: Ресторан "слуги народу" приймає VIP-гостей попри карантин (відео)

Журналісти спостерігали за рестораном більше тижня.

Ресторан «Велюр» народного депутата від партії «Слуги народа» Миколи Тищенка приймає VIP-гостей попри карантин. Про це йдеться у розслідуванні програми «Наші гроші», повідомляють Патріоти України.

Журналісти спостерігали за рестораном більше тижня. «У ресторан приїжджають депутати, «рішали», бізнесмени, екс-регіонали. У ресторані щось святкують. З ресторану у повному розфокусі, хитаючись у різні сторони, виходить нардеп Антон Яценко (який пізніше скаже, що його там не було). Як і решта відвідувачів. Ресторан працює. Не для всіх. Для віп-персон. Для «своїх».

Для настільки «своїх», що за годину туди заходить з десяток людей. І це в той час, коли увесь адекватний ресторанний бізнес зачинений на карантин. Хтось несе великі збитки, хтось вже втратив бізнес», - пише журналістка Анастасія Усенко на своїй сторінці у facebook.

Нагадаємо, карантин, пов’язаний з пандемією коронавірусу, діє в Україні з 12 березня. Спершу очікувалося, що він триватиме до 3 квітня, але пізніше уряд продовжив його дію до 24 квітня. Найжорсткіші карантинні заходи в Україні почали діяти з 6 квітня. Тоді уряд заборонив виходити на вулицю без масок і гуляти в парках, а за порушення цих заборон ввів штрафи в сумі від 17 тис. грн.

З 17 березня через карантин в Україні обмежили роботу закладів харчування. Частина київських закладів припинила працювати повністю, а частина продовжила роботу, але без гостей. Ці заклади переорієнтувалися на видачу замовлень з собою та доставку. Журналісти зазначають, що у ресторані Тищенка приймають «особливих» гостей: народних депутатів, бізнесменів, «кварталовців» та партнерів олігарха Ігоря Коломойського.

Микола Тищенко відомий своїм кримінальним минулим (у певних колах його називають на прізвисько Коля Оболонський) і талантом постійно потрапляти в різноманітні медійні скандали, що б'ють як по ньому, так і по іміджу партії і президента, яких він представляє.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька: Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, - Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...