"Рівно о 06:00 московська орда почала активно крити важким": Авдіївка прокинулася від потужних обстрілів

Жителі Авдіївки (Донецька область) повідомляють про потужні обстріли, від яких місто здригається з раннього ранку сьогодні, 14 травня. Про це містяни пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їхніми даними, обстріл активізувалися близько 6:00. «Авдеевка громко. Очень активно», — написав очевидець. «Авдеевка. Сторона ДАП все шумит и шумит с утра», — додав інший автор.

При цьому жителі тимчасово непідконтрольного українському уряду Донецька також повідомляють про потужні залпи - вони доносяться з північно-західної частини фронту.

«6.00 Вроде как на СЗ Донецка гупает изредка», — написав коментатор.

При цьому донеччани зазначають, що працює важка артилерія.

«Рівно о 06:00 московська орда прокинулася і почала активно крити важким. Ну, дуже активно», — скаржаться коментатори. «+ працює ЗУ, теж активно», — йдеться в повідомленнях.

"Рускій мір" несе лише смерть: У мережі показали, на що окупанти перетворили Роботине (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 9:14

Село Роботине повністю зруйноване окупантами. У населеному пункті не залишилось жодної вцілілої споруди, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півдня в Telegram. "Ось так зараз виглядає Роботине, яке навіть неможливо назвати населеним...

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...