"Рівносильно взяттю Києва": Тікток-війська Кадирова розмріялись про захоплення Кривого Рогу (відео)

Російські військові-кадировці розмріялись про захоплення Кривого Рогу. Вони заявили, що це нібито "рівносильно взяттю Києва". Таку заяву тікток-війська голови Чечні Рамзана Кадирова зробили у черговому "героїчному ролику". Відповідне відео з’явилось у соцмережах, передають Патріоти України.

"Треба взяти Кривий Ріг, тому що це рівносильно взяттю Києва. Там перебувають саме ті, які нам потрібні", – заявили кадировці. На цю заяву вж відреагував керівник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Був на виїзді, пропустив, як тут один чорт укотре обіцяє захопити Кривий Ріг. Пам'ятаю цього шайтана – рік тому тусувався на нашому напрямку навколо Іноземного легіону. По-моєму, його звуть Хусейн, і він гірший за ворога – він зрадник. Давай, ішаче, ми чекаємо", – зазначив він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...