"Різонуло слух": Зеленський у Мюнхені озвучив тезу, яку багато років повторює Путін (відео)

Українському президенту треба щось робити зі своїм «підсвідомим».

Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.

Уважно послухав виступ Володимира Зеленського на Мюнхенській безпековій конференції. Було кілька позитивних пасажів, зокрема, про те, що зі Штатами має бути багато нових проектів, а не лише постійна "Санта-Барбара" з імпічментом. Так само й питання НАТО. Мовляв, скільки можна чекати запрошення. Про це на своїй сторінці у Facebook написав засновник, голова правління Інституту світової політики і керівник інформаційного агентства «Главком» Віктор Шлінчак, передають Патріоти України.

«Але відверто різонула фраза про те, що до проголошення незалежності ми з росіянами були одним народом зі «спільними сім’ями». Це теза, яку багато років повторює Путін. Він не один раз розповідав, що такої нації як українці взагалі не існує, і Україна – це «недодержава». Бо є єдиний радянський народ», – зауважив голова правління Інституту світової політики.

Тому щось українському президенту треба робити зі своїм «підсвідомим». «І якщо минулого разу я хвалив виступ Зеленського в сенсі логічної побудови речень, то цього разу все виглядало дивно – мова була кострубата і недорікувата. Сподіваюсь, перекладачі для західної аудиторії зміст вловлювали правильно, бо формулювання українською президенту далось якось важкувато. Може, не виспався?», – зазначив Шлінчак.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...