Роблять "запаси" перед втечею? У Херсоні росіяни-мародери почали "визволяти" чуже житло від шапок та шуб

В окупованому Херсоні російські окупанти все частіше обкрадають квартири тих мешканців, які тимчасово покинуло свої домівки. Тепер "друга армія світу" "визволяє" житло херсонців від зимового одягу. Як повідомили ТСН.ua у відділі комунікацій ГУНП в Херсонській області, саме зимовий одяг окупанти стали красти частіше, передають Патріоти України.

Одне з останніх пограбувань житла трапилось нещодавно на вулиці Леваньова. За даними правоохоронців, окупанти виламали двері та викрали з квартири меблі, побутову техніку та зимовий одяг.

"Відправляють до себе, в Росію, чи залишають собі всі ці шапки, шуби та все інше – це поки немає можливості перевірити. Також стало відомо про факти, коли зламують двері в квартирах та заселяються там. Речі, які заважають, просто викидують на смітник", - повідомили нам в відділі комунікацій облполіції.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...