Робить 800 пострілів за хвилину! У Львові презентували унікальний бандеромобіль

На Площі Ринок у самому центрі Львова презентували бандеромобіль із американським кулеметом Browning М2, виготовлений для батальйону "Карпатська Січ", передають Патріоти України.

Презентація відбулася 4 вересня, і в ході неї всі бажаючі могли оцінити, що таке справжні українські бандеромобілі та дізнатися, як вони використовуються у бою.

Зазначимо, що виготовленням таких бандеромобілів займаються волонтери car4Ukraine.com — на сотій моделі встановлено кулемет, здатний робити 800 пострілів за хвилину, а місця водія та стрілка додатково захищені бронепластинами.

Крім нього, на Площі Ринок показали ще дев’ять бойових автомобілів із турельними установками для різних видів зброї. Всі ці авто незабаром вирушать знищувати окупантів на фронт на сході та півдні України.

Автори проекту стверджують, що всього виготовили вже 116 бандеромобілів, і мають замовлення ще більш ніж на 700 одиниць.

Такі автомобілі є дуже важливими на полі бою завдяки тому, що вони мають дуже високу прохідність, використовуються для активних бойових дій у протитанкових операціях як в обороні, так і під час наступу.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.