Робить флюорографію, збиває "шахедів" і заряджає "Теслу": Українці підняли на сміх ліхтарик за 30 тисяч грн (фото)

Віялові відключення електрики в Україні, спровоковані атаками країни-агресора Росії по об'єктах критичної інфраструктури, підвищили попит на електроприлади. Деякі цінники дуже здивували громадян, передають Патріоти України.

Зокрема у продажу з'явився ліхтарик за 30 тисяч гривень. Звісно, українці підняли його на сміх. Пристрі виставлено на продаж на сайтіRozetka. Це ліхтарик Olight X9R Marauder вартістю 30 410 грн. Він водонепроникний і протиударний. Може заряджатися як від мережі, так і живитись від батарейок.

У комплектації зарядний пристрій DC 16.8 В 2 A, адаптер для автомобільної зарядки DC 16.8 В 1.5 A, ремінь для перенесення, водо- та пилонепроникний кейс. У коментарях жартома українці заявили, що він робить флюорографію, збиває "шахедів" і заряджає "Теслу"

"Суперліхтарик, зробив другу флюорографію ним, підсвічую перед авто дорогу, фари не потрібні", "Ліхтарик відмінний. Увечері, повертаючись додому, зустрів гопника, ввімкнув ліхтар, щоб побачити його, але випадково пропалив інтелігентну людину наскрізь. Переваги: працює як засіб оборони. Недоліки: посадили на 5 років за вбивство", "Відключив будинок від електромережі, тому що вже немає потреби. Переваги: як світлова горілка до тієї каструлі підійшов ідеально, а ще "Теслу" ним заряджаю. Недоліки: не можемо знайти, бо дуже засліплені", "Просвічує людину наскрізь. Несподівано посвітив ним на комп'ютер – листи у ворді спочатку почорніли, а потім загорілися. Переваги: якщо ти безхребетний, у світлі ліхтаря тебе не видно Недоліки: просвічує безхребетних наскрізь, тому їх не видно", "Дістає до Місяця. Є можливість побачити супутник від Притули! Переваги: світлом пробиває 2 стіни. Недоліки: світлом не пробиває 3 стіни", – пишуть покупці.

Деякі "знайшли" для ліхтарика інше важливе в нинішніх умовах застосування: "Коли вимикаю електрику, розігріваю ним їжу", "В умовах віялових відключень допомагає розігрівати їжу, а якщо посвітити довше – можна запекти хоч цілого баранчика. Переваги: незамінний інструмент. Недоліки: треба тримати самому руками".Крім того, українці "застосували" ліхтарик і в особистому житті: "Раніше дівчата не звертали на мене увагу, і я почувався самотнім. Але все змінилося після придбання цього дива ліхтаря: тепер дівчата липнуть до мене, як до браги свині!"

А інші кажуть, що він ефективний на війні: "Шукав засіб самооборони, вибирав між помпою і цим ліхтарем. Зробив вибір на користь ліхтаря і не прогадав – на одному заряді батарей може викосити батальйон орків. Переваги: промінь ріже камінь, як масло. Недоліки: не добиває до Москви", "Цей ліхтарик світить настільки потужно, що я як тільки його ввімкнув, відразу побачив кінець російської імперії. П.С. він уже не за горами))", "Був приємно здивований режимами. У першому режимі він генерує потік світла в 1,5 метра. Ним можна користуватися як світловим мечем, ріже метал, як масло. У другому режимі перетворюється на лазерну гвинтівку. Особисто збив 30 "шахедів" із неї. 3-й режим – прожектор для виклику бетмена. Дуже хороша річ. Незамінний у господарстві".

Зазначимо, на цьому сайті за дивовижною ціною 33 599 грн також продається каструля de Buyer Prima Matera. Її діаметр 28 см, ємність 8 літрів. Саме її покупці згадували у коментарях. Модель виготовлена з нержавіючої сталі, підходить для всіх видів плит. Українці вже порівняли її із шубою, яку часто дарують дружинам як найкращий подарунок, і заявили, що каструлю можна передати у спадок.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...