"Родная говень" закручує гайки по повній. У Криму винесли рекордну кількість вироків за відмову служити в армії окупантів

За останній місяць 2020 року в тимчасово окупованому Криму було винесено найбільше “вироків” за відмови служити в російській армії за всі роки окупації. Про це повідомляє Кримська правозахисна група, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що за грудень 2020 року окупанти відкрили 16 справ і також винесли 10 “вироків” проти кримчан, які відмовлялися служити в армії РФ.

Правозахисники уточнюють, що 3 “вироку” було винесено Кіровським районним судом, а 4 – Ленінським районним судом. Ще за одним “вироком” окупанти винесли в Гагарінському суді Севастополі, Центральному суді Сімферополя і Бахчисарайському суді.

Загалом за весь час окупації було відкрито вже 163 кримінальні справи за небажання служити в російській армії. По 153 з цих справ окупанти вже винесли “вироки”.

Хіти тижня. Аншлаги Кобзона продовжують зашкалювали третю добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:50

Втрати автотранспорту ворогом б'ють рекорди. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали:

Перша критична ніч минула: Оновлено інформацію про стан Фіцо після операції

четвер, 16 травень 2024, 7:41

Фіцо добре переніс операцію . Операція прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо пройшла добре і його життю тепер начебто нічого не загрожує, заявив віцепрем'єр-міністр Томаш Тараба, передає Denník N. Тараба зазначив, що вірить у те, що Фіцо, який пере...