"Родич, якому можна довіряти": Арестович припустив, що брат Кадирова був командиром у Маріуполі

Двоюрідний брат Рамзана Кадирова нібито міг бути польовим командиром чеченських військ в Маріуполі. Про це повідомила британська розвідка. Виключати таку ймовірність не варто. Таку думку висловив радник голови Офісу Президента Олексій Арестович, передають Патріоти України.

"Кадирову був висунений напівультиматум з боку Путіна", – наголосив Арестович. Він пояснив, що президент Росії Володимир Путін начебто вимагав, аби глава Чечні Рамзан Кадиров "показав свої можливості". При цьому – саме у Маріуполя.

"Тому не виключено, що туди кинули усі найкращі кадри, включно з найближчими родичами, якими можна довіряти", – підкреслив радник голови ОП.

Втім, як додав Олексій Арестович, усі в світі зрозуміли, що жодного результату їм продемонстрували не вдалось. Радник очільника Офісу Президента України також прокоментував вороже військо. "Тік-ток військо – воно і є тік-ток військом, селфі-батальйон", – пожартував він.

Джерело: 24 канал

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...