"Родичам у РФ прийшли повістки, зустріну, в мене оптика хороша": Росіянин "Червонець" розповів, чому воює за Україну (відео)

Росіянин Віталій із позивним "Червонець", який захищає Україну на найгарячіших ділянках фронту, розповів, чому пішов воювати проти своїх колишніх співвітчизників. Він наголосив, що відчуває гнів до росіян, які через "промиті мізки" дивляться на вбивства українців і ставляться до цього байдуже, передають Патріоти України.

Інтерв'ю з "Червонцем" в YouTube опублікував український журналіст Юрій Бутусов. Боєць розповів, що часто з побратимами говорить про росіян, але пояснити поведінку людей, зазомбованих телевізором важко. Водночас шкодувати їх теж не буде."У мене повістки прийшли одному дальньому родичу і вітчиму мого сина. Все нормально, я сказав: "Приїжджайте, зустріну". У мене оптика хороша, я завжди приймаю", – пожартував військовий.

Крім того, "Червонець" вважає, що російська армія ніколи не була "другою" у світі, а тепер Україна доводить це всьому світу. Сам Віталій уже 13 років проживає в Україні, але досі не отримав громадянство.

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...