Родичі чекають їх не з перемогою, а з награбованими речами: СБУ перехопила розмову окупанта з батьком (аудіо)

Родичі окупантів чекають їх не з перемогою, а з награбованими речами. Мародерство вони при цьому називають "спецоперацією із зачистки будинків". Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, передають Патріоти України із посиланням на СБУ.

На записі чути, що деякі рашисти приймають замовлення від близьких, як перед походом до супермаркету. "Як ось цей "герой": подзвонив своєму батькові прямо з дому, який грабував. Порадував батька-рибалку, що потрапив у будинок "багатого риболова". Той, як почув список фірм виробників рибальського спорядження, навіть розхвилювався: "... Ні х*ера се! Ти знаєш, скільки ті воблери, які я купував по 800 рублів? Зараз по 2 тисячі лежать", – йдеться у повідомленні.

Дізнавшись, що там такого добра чимало, росіянин почав наставляти сина: "Так, бери все, що буде там, але дивись тільки акуратно.... щоб мародерство вам там не приписали, бл*дь ... Це, як трофей, але щоб вас там не фотографував ніхто".

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...