Родичі Єлизавети ІІ, але не Кейт та Вільям: З ким дружать Меган Маркл і принц Гаррі

Багатьох шанувальників цікавить питання, з ким же дружать герцог і герцогиня Сассекські. З'ясувалося, що принц Гаррі і його дружина Меган підтримують спілкування з принцесою Євгенією Йоркською. Про це пише видання People, передають Патріоти України.

Також в матеріалі йдеться, що після того, як, британські монархи повністю відмовилися від життя в королівській родині, коло їхнього спілкування сильно змінилося. Минуло вже більше року з того моменту, але недавно пара повторно підтвердила, що не збирається повертатися в Букінгемський палац.

Протягом всієї вагітності принцеси Євгенії сім'ї тісно спілкувалися і зараз залишаються близькими друзями. Тому зовсім не дивно, що Меган і Гаррі вирішили на деякий час віддати свій Фрогмор-котедж в користування принцесі та її чоловікові Джеку Бруксбенку. Також не виключено, що молода мама може вибрати хрещеними для новонародженого сина герцога і герцогиню Сассекських. Однак офіційно підтвердження цьому поки не було.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...