Родичі та поплічники дуже обурені: Пропагандисту із РФ винесли в окупованому Донецьку суворий вирок

В окупованому Донецьку відбувся "суд" над "ідеологом ДНР" і російським пропагандистом Романом Манєкіним. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві пабліки "ДНР".

Повідомляється, що про "судове засідання" сповістили за 20 хвилин до його початку і батько Манєкіна та його знайомі до зали "суду" не потрапили. "Родичів під стінами суду охорона в прямому сенсі ганяла по газону. Їм повідомили, що присудили 2,5 роки з відбуванням у колонії - поселенні. Саме рішення суду обіцяли показати "потім", - йдеться в одному з повідомлень.

Поплічники російського пропагандиста обурені, ставленням до нього у "ДНР". "Мовчазна згода представників Росії, що дозволяє обходиться зі своїми громадянами таким чином, викрадати, незаконно утримувати, а потім і зовсім" офіційно судити ". Щось сильно зламалося і прогнило в цій системі, без закону порядку і відповідальності "керівництва" за свої дії ", - пишуть поплічники Манєкіна в мережі.

Нагадаємо, що у вересні 2020 року "МГБ ДНР" вчергове затримали російського пропагандиста Романа Манєкіна. Згодом окупанти повідомили, чому кинули його на підвал.

В лютому 2021 року блогер з окупованої Донеччини Артем Баровський повідомив, що затриманий бойовиками "ДНР" блогер Роман Манекін живий, але сильно побитий.

Кілька днів тому друзі опального російського пропагандиста Романа Манєкіна, який вже кілька місяців сидить у тюрмі, скаржаться, що бойовики не пускають до нього родичів не тільки в "СІЗО", але й у залу "суду".

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...