Родинам ліквідованих "мобіків" у Росії продають викрадені з українських кладовищ... надгробки

Російські окупанти крадуть надгробні плити на кладовищах у Попасній Луганської області, а потім продають їх в Росії. При чому продають вкрадені плити родичам ліквідованих мобіків, зазначають Патріоти України.

Як розповів колишній очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, окупанти не збираються відновлювати зруйновані російською армією міста Луганщини. "Вони офіційно про це говорять. Мало того, росіяни змогли перевершити самих себе. В Попасній окупанти розбирають кладовища. Зокрема, забирають надгробні плити, шліфують їх, щоб забрати прізвища, портрети та дати, а потім продають їх в Росію. Продають їх росіянам, родичі яких були мобілізовані й знищені в Україні", – наголосив Гайдай.

Джерело: Еспресо.ТV

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...