Рома вліз у Трампгейт і тягне за собою "сірого кардинала" Банкової: "Йосипович каже, що хвалив мене перед американцями. Він каже - дай результат!" - "Трубу прорвало"

Тепер до вивчення записів "Трубу прорвало" та встановлення їх автентичності вірогідно підключаться спецслужби США та слідча комісія Конгресу

Телеграм-канал "Трубу прорвало" злив у мережу нову порцію компромату на українських топ-чиновників, передають Патріоти України. Цитуємо далі:

"Епізод відбувається 13 вересня 2019 року. Роман Труба, Олександр Тур - керівник Другого управління організації досудових розслідувань ДБР, Йосипович (Андрій Богдан) - керівник Офісу президента, Олександр Удовиченко - керівник управління внутрішнього контролю ДБР.

Отримавши завдання з Офісу президента, Роман Труба заслуховує хід справи щодо "втручання" керівника НАБУ Артема Ситника в американські вибори. Олександр Туру звітує в тому числі про Рівненську справу Ситника, завдяки якій Офіс президента може його відправити у відставку в будь-який момент.

Через 20 хвилин після того як кабінет покидає Туру, туди заходить Удовиченко. Труба телефоном звітує про справу Ситника Богдану: "Ти знаєш я не підведу, все, що я обіцяв - у нас так і йде". Після розмови переказує її зміст Удовиченку: "Йосипович каже, що хвалив мене перед американцями. Він каже - дай результат!. Впевнені, що Труба заслужив орден від Трампа!".

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...