Росії добряче дали по пиці. "У нас президент Ердоган?": Росіяни влаштували істерику після заяви про відновлення роботи "зернового коридора"

Після перемовин із міністром оборони Росії Сергієм Шойгу президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив про відновлення "зернового коридору". Росіяни влаштували істерику з цього приводу, назвавши такий крок соромом і зрадою, передають Патріоти України.

Про відновлення "зернової угоди" турецький лідер повідомив на партійному засіданні в парламенті 2 листопада, повідомляє державне інформагентство Туреччини Anadolu. Це підтвердили також у Міністерстві оборони РФ.

"Після нашої телефонної розмови з (президентом РФ. Володимиром. - Ред.) Путіним вчора, станом на полудень сьогодні, поставки зерна продовжаться, як і планувалося раніше", – сказав Ердоган.

Чорноморська зернова угода мала відновитися опівдні за турецьким часом (11-та за Києвом) у 2 листопада, додав турецький лідер.

Незадоволені коментарі з цього приводу громадяни країни-агресора залишали під новинами у пропагандистських ЗМІ. Вони обурювалися, що їхні солдати даремно гинуть в окопах на українській землі, тоді як влада "ворогові зерно віддає". Нікого особливо не бентежить те, що це зерно – українське і не має жодного відношення до РФ та їхніх солдатів.

"У нас президент Ердоган? "Ердоган вирішує, виходить", "Проковтнемо", "П*дар Шойгу знову усе продав, коли його змінять?" – істерили росіяни, усвідомивши вплив на свою владу турецького лідера.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...